Onze organisatie

Bij de (steeds doorgaande) ontwikkeling van mooiGROOThuis laten we ons inspireren door de wensen van onze klanten. Niet alleen de wensen van nu, maar ook hun toekomstige wensen. Daar gaan we ver in. Als specialist van vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen willen wij excelleren en dat kan uitsluitend als wij jou als klant helemaal begrijpen.

Hoe wij werken

Wij bieden jou de ‘simpele’ elementen waarmee je kunt bouwen wat je wilt. Geen basiswoning, maar een luxe afgewerkte tweekapper of vrijstaande woning in diverse varianten. Met de bouwstenen die wij je bieden kun je als coproducent jouw mooiGROOThuis samenstellen zoals jij dat wilt.

Op basis van jouw woonwensen laten we je tijdens de conceptfase meedenken. Van dakkapellen en uitbouwen tot dakramen, erkers, luifels, garages, zonnepanelen, deuren en dakpannen: je kunt ze zelf toevoegen en veranderen als je dat wilt. De keuzes die je kunt maken, verschillen per woningtype. Maar je kunt er altijd op allerlei manieren jouw eigen perfecte woning van maken.

Uiteraard werken wij duurzaam en snel, zodat je voor een zeer scherpe prijs een energiezuinige en volumineuze woning mag verwachten. Je kiest de stijl, indeling en opties die bij jou passen en wij bouwen jouw huis op maat. Zo simpel is het!

Kopen is bouwen

Dankzij een innovatief bouwsysteem bieden wij hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Als bouwpartner passen wij slimme technieken toe die extra kwaliteit in materiaalkeuze en prestatie waarborgen.

Het bouwsysteem bestaat uit een prefab betoncasco en fabrieksmatig geproduceerde gevelelementen en daken. De muren zijn opgebouwd uit traditioneel metselwerk.

Bij Groothuis Wonen voel je je thuis. Dat komt onder meer door de persoonlijke begeleiding van onze woonadviseurs en de gastvrije ontvangst in onze eigen showroom. Hier kun je onder andere terecht voor het uitzoeken van de keuken, badkamer, gevelstenen, dakpannen, tegelwerken, sanitair, deuren, trappen, kozijnen etc. Ervaar het zelf: neem contact met ons op.