Klantgericht

Niet de techniek, maar jouw specifieke woonwensen staan centraal bij een mooiGROOThuis. Bij het samenstellen van een mooiGROOThuis kun je kiezen uit veel opties. Je hebt immers specifieke woonwensen. Om te bepalen welke componenten het best bij jou passen, lopen onze woonadviseurs samen met jou de hele woning door en verwerken al je wensen. Op basis van jouw levensstijl geven onze woonadviseurs je suggesties die daarbij passen.

Een huis kopen vanaf papier is voor jou een moeilijke opgave. Het is vaak lastig om in te beelden wat het eindresultaat gaat worden. Daarom hebben wij een showroom waar je de keuzes die op papier hebt gemaakt, meteen in het echt kan beleven. Ook hierbij wordt je deskundig begeleid door onze woonadviseurs. Op het gebied van sanitair, tegelwerk en keuken geven we advies en kunnen we veel bieden. Door de op werkelijke maat nagebouwde badkamers, keukens en materialen in onze showroom krijg je een heel duidelijk beeld van je nieuwe woning. Natuurlijk kan je de showroom ook bezoeken om gewoon even inspiratie op te doen.

Zijn alle woonkeuzes gemaakt en is de definitieve tekening klaar? Dan starten onze ervaren vaklieden met bouwen. Door gebruik van ons eigen slimme bouwsysteem kunnen wij woningen met zorg en aandacht per stuk bouwen.