Nieuws

Op 23 oktober in verkoop; Sterrebos Amersfoort

19-09-2017

Sterrebos heeft veel weg van de vroegere boerenerven, met een statige woning als hoofdgebouw en diverse bijgebouwen. Het hoofdgebouw wordt in dit plan gevormd door de boerderijwoningen, waarvan er op elk erf één staat. De bijgebouwen zijn de vierkante schuurwoningen, waarvan er twee op elk erf staan.

Lees meer

Binnenkort in verkoop: 9 nieuwe villa's in Pijnacker

18-09-2017

Het plan 'De tuinen van Pijnacker' bestaat uit 9 villa's met een individueel karakter. De villa's liggen aan de Reesloot, tussen het nieuwe bedrijventerrein Boezem-Oost en de idyllische Katwijkerlaan in. Op de scheidslijn van wonen en werken dus.  Interesse? Vul dan het interesseformulier in en u wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Lees meer

Einde bouwvak

21-08-2017

Onze busjes stonden er vanmorgen weer klaar voor... en wij ook!

Lees meer

Sluiting tijdens de bouwvak

24-07-2017

Groothuis Wonen is in verband met de bouwvak twee weken gesloten. Van maandag 7 t/m vrijdag 18 augustus zijn we afwezig.

Lees meer

Vacature: woonadviseur

13-06-2017

VACATURE: wij zoeken een woonadviseur. Oftewel een reisleider voor onze klanten bij de aankoop van een woning.

Lees meer

Kom naar de WoonExpeditie in Almere en bezoek onze stand

08-06-2017

Interesse in een woning in Almere? Bezoek aanstaande zaterdag dan de WoonExpeditie. Hét Almeerse informatieve woonevenement waar je alles te weten komt over nieuwbouw en zelfbouw in de stad.  

Lees meer

Welkom Ciam en Muller

08-06-2017

Ciam en Muller.... geen nieuwe collega's maar twee nieuwe woonstijlen. Twee woonstijlen die volledig zijn doorontwikkeld en waarbij allerlei opties mogelijk zijn. Typisch Groothuis Wonen!

Lees meer

Early Bird Event in Oldenzaal

18-05-2017

Nog heel even en dan gaat de verkoop van Spot F in Oldenzaal van start. Een woningbouwproject bestaande uit 14 twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaande woning. Een project waar we tot nu toe nog weinig bekendheid over hebben gegeven, maar waar tijdens het Early Bird Event van vanmiddag (17.00 – 19.00 uur) alle informatie over wordt vrijgegeven.

Lees meer

Op reis naar de droomwoning van de klant

14-04-2017

Groothuis Wonen gaat op reis naar de droomwoning van de klant. Een reis die begint bij de oriëntatie en eindigt bij de oplevering. Desgewenst met vloerbedekking op de grond, behang aan de muur én een gevulde koelkast.  

Lees meer

Nieuwe bedrijfswagens voor Groothuis Wonen

13-04-2017

Groothuis Wonen beschikt over zes nieuwe bedrijfswagens, geheel in TBI-stijl. In de loop van dit jaar wordt het gehele wagenpark vervangen, bestaande uit vijftien auto’s.

Lees meer

Vacature: wij zoeken een commercieel planontwikkelaar

27-03-2017

Je hebt een neus voor kansen op het gebied van woningontwikkeling en kunt hier vervolgens ook invulling aan geven, je bent proactief, gaat gemakkelijk contacten aan met gemeenten, makelaars en diverse andere partijen en weet hoe je de haalbaarheid van potentiële bouwlocaties kunt beoordelen in geld, tijd en kwaliteit.    

Lees meer

Vacature: wij zoeken een woonadviseur!

23-03-2017

Een woning laten bouwen; voor de meeste mensen is dit geen dagelijkse kost. Maar het is uitermate belangrijk om het in één keer goed te doen. Het gaat om een grote investering die je maar een paar, of misschien zelfs maar één, keer in je leven doet. Bij Groothuis Wonen realiseren we ons dat heel goed. Wij zien de aankoop van een woning als een reis, waarbij je een goede reisleider nodig hebt. Oftewel: een woonadviseur.

Lees meer

Nieuwe directievoorzitter Stephen de Wit wil klantreis naar een hoger level tillen

20-02-2017

Groothuis Wonen heeft sinds 1 januari 2017 een nieuwe directievoorzitter: Stephen de Wit. Binnen de TBI-groep een bekend, maar voor Groothuis een nieuw gezicht. Een frisse wind met frisse plannen. “De basis is gelegd in de vorm van het concept mooiGROOThuis. Een mooi product dat technisch goed in elkaar zit en waarbij de klant centraal staat. Maar wat betreft de klant ga ik graag nog een stapje verder.”

Lees meer

Nieuwe video: BIM bij Groothuis Wonen

20-02-2017

Elke dag gaan we een stap vooruit. Zo komen we steeds een stapje dichter bij de klant. Wat daaraan bijdraagt, is de toepassing van BIM op het hoogste niveau.

Lees meer

Geslaagde verkoopmanifestatie in Doetinchem

16-02-2017

Een succesvolle verkoopmanifestatie gisteren in Doetinchem. Koopmans Bouwgroep en Groothuis Wonen presenteerden zich hier samen met een gevarieerd aanbod aan woningen in de wijk Vijverberg.

Lees meer

DAO en Groothuis Wonen tekenen samenwerking voor vijf woningen in Zeist

16-02-2017

DAO Projectontwikkeling B.V. heeft in samenwerking met Groothuis Wonen B.V. een project ontwikkeld voor de bouw en realisatie van vijf  woningen op het plan Kroostweg-Noord te Zeist.

Lees meer

Vacature: BIM modelleur

16-02-2017

Groothuis Wonen zoekt een BIM modelleur. Word jij onze nieuwe collega?

Lees meer

Gratis wonen; een utopie of toch niet?

13-02-2017

Rik ter Horst van Groothuis Wonen over zijn ‘digitale’ expeditie Vier teams met één missie: duurzaam, betaalbaar en comfortabel wonen toegankelijk te maken voor iedereen. Nu en in de toekomst. Maar hoe vlieg je zoiets aan? En is ‘gratis wonen’ een utopie of toch niet? In november vond de aftrap plaats van de Expeditie Gratis Wonen, een initiatief van AM, BAM Wonen, Bouwinvest, Eigen Haard en TBI WOONlab.

Lees meer

Buren gezocht voor nieuwbouwproject in Ruurlo

23-01-2017

Martijn en Aurea Klein Brinke wonen met hun dochters in een mooiGROOThuis in Ruurlo. Ze zoeken nog buren!  In een persoonlijk interview vertelden ze over hun nieuwe woning, het bouwproces en hun keuze voor Groothuis Wonen.

Lees meer

Kom naar ons open huis in Zevenaar op 20 januari

16-01-2017

Aan de rand van Zevenaar, te midden van het groen, wordt het nieuwbouwproject PRIVILEGE gerealiseerd. Bestaande uit zestien energiezuinige, ruime en statige twee-onder-een-kapwoningen. Dit woningtype wordt slechts in een klein aantal gerealiseerd, dus je bent als koper echt bevoorrecht. De tweekappers liggen op grote kavels, waarvan de meeste op het zuiden gericht zijn. 

Lees meer